Vakkundig onderhoud

Alles onder één dak

Internationale werkervaring

Specials

 

Hencon Forestry is gespecialiseerd in de bouw van machines die gebruikt worden in de agrarische sector, de bouwsector, compostering en de waterschappen. Wij beschikken over verschillende machines voor landschapsonderhoud, ieder met een ruim assortiment aan bijbehorende accessoires en onderdelen. Deze machines kunnen compleet worden afgestemd op uw wensen.

 


Selecteer een merk

  • Axsel Axsel
  • Hultdins Hultdins
  • Indexator Indexator

Snel, krachtig en energiezuinig


Hencon Forestry heeft een breed scala aan machines ontwikkeld voor landschapsonderhoud. De machines zijn betrouwbaar en van hoogwaardige kwaliteit. Ook voor onderhoudswerkzaamheden aan uw machines kunt u bij Hencon Forestry terecht. Onze specialisten helpen u graag.

Axsel

Professionele bos- en landschapsapparatuur

 

Hencon Forestry heeft onder de naam Axsel een reeks machines ontwikkeld voor het verzamelen, versnipperen en frezen van boom en restmaterialen. Door de lange ervaring met bosbouwmachines weet Hencon Forestry waar het op aankomt: kwaliteit en capaciteit tegen de laagste onderhouds- en verwerkingskosten.


Dit is terug te zien bij onder andere de houtversnipperaars: compacte, robuuste machines die zich op elk terrein thuis voelen. Door de hoogtoeren hakkertrommel kan de Axsel hakken en uitwerpen in één vloeiende beweging zonder tussenkomst van extra vijzels en werprad. Heeft u nog vragen over de producten van Axsel? Wij informeren u graag.

 

 

 

 

 Naar de website van:

Axsel