Vakkundig onderhoud

Alles onder één dak

Internationale werkervaring

Bosbouw

 

Efficiënte bosbouwmachines die optimaal presteren in allerlei situaties in en rondom het bos? Hencon Forestry weet, dankzij jarenlange ervaring in de bosbouw, wat er nodig is om op duurzame en winstgevende wijze werkzaamheden in het bos uit te kunnen voeren.


Selecteer een merk

  • John Deere John Deere
  • Axsel Axsel

Duurzaam en efficiënt werken in de bosbouw


Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van bosbouwmachines, onderdelen en accessoires. De betrouwbare en multifunctionele machines zijn uitstekend inzetbaar in gebieden die minder begaanbaar zijn. Zo ervaart u minimale stilstand tijdens de werkzaamheden.


Als official dealer van John Deere, de wereldleider in het leveren van onder andere geavanceerde producten en diensten op het gebied van bosbouw, levert Hencon Forestry machines van hoogstaande kwaliteit. Zijn er nieuwe ontwikkelingen gaande in de bosbouw, waardoor u nóg efficiënter te werk kunt gaan? Wij helpen u graag verder en kijken naar uw specifieke werksituatie.


Hencon Forestry beschikt over bosbouwmachines die, indien gewenst, op maat geleverd kunnen worden. Ook voor onderhoud aan bosbouwmachines kunt u bij ons terecht.


Accessoires in de bosbouw


Hencon Forestry beschikt over verschillende machines, ieder met een ruim assortiment aan bijbehorende accessoires en onderdelen, zoals bos- en bodemfrezen, houtklemmen, bomenknippers en kettingzaagsystemen. De bosbouwmachines kunnen compleet worden afgestemd op uw wensen. Klik op de logo’s voor meer informatie.

John Deere

Wereldwijd leider in de bosbouwsector

 

John Deere Forestry producten nemen een wereldwijd leidende positie in binnen de bosbouwsector. Met de komst van de nieuwe G-modellen harvesters en uitrijders heeft John Deere weer bewezen hoogwaardige machines op de markt te zetten met een hoog innovatief karakter waarbij bedieningsgemak en efficiency de boventoon voeren.


John Deere heeft jarenlange ervaring op het gebied van bosbeheer en onderhoud van bomen en struiken. Daarom zijn de machines van John Deere multifunctioneel inzetbaar en aan te passen voor specifieke doeleinden. Hencon Forestry levert een ruim assortiment en de bijbehorende accessoires en opties van John Deere die compleet aan kunnen worden gepast aan uw individuele werksituatie.

 

John Deere Parts List.

 

 

Forwarder

Harvester

Harvesterhead

 

 

Video(s) John Deere

 

 

 

 

NIEUWE HARVESTERKOP-MODELLEN H423, H425 EN H425HD

 

 

 

Bekijk de video's via onderstaande link

 

H423 H425

 

 

 

 

         Harverster IBC                        Forwarder IBC