Vakkundig onderhoud

Alles onder één dak

Internationale werkervaring

Biomassa

 

Het gebruik van bio-energie is de laatste jaren aanzienlijk gestegen. Hencon Forestry heeft onder de naam Axsel een reeks hoogwaardige machines ontwikkeld voor het verzamelen, versnipperen en frezen van boom- en restmaterialen. Door onze jarenlange ervaring met biomassa machines weet Hencon Forestry waar het op aankomt: kwaliteit en capaciteit tegen de laagste onderhouds- en verwerkingskosten.


Selecteer een merk

  • Axsel Axsel

Geef hout nieuwe (energie)mogelijkheden


Europa wil voor 2020 de uitstoot van broeikasgassen met 20% terugdringen. Energie uit biobrandstoffen en biomassa speelt daarbij een belangrijke rol. Ook de Nederlandse bos- en houtsector levert een bijdrage. De komende drie decennia zal er 100.000 hectare nieuw bos in Nederland worden gecreëerd. Het belang van bosbouw en biomassa zal de komende jaren dan ook blijven stijgen.


Als specialist in machines voor de biomassa denkt Hencon Forestry graag met u mee. Met de press collectors, chippers en stobbenfrezen van Dutch Dragon kunt u duurzaam en efficiënt werken met lage onderhouds- en verwerkingskosten.


Kwaliteit en capaciteit in de biomassa


Resthout als energiebron, afkomstig uit het bos, het park of door afscheiding, groeit in populariteit. Moderne verwerkingsmethoden zorgen ervoor dat energie uit hout op een steeds efficiëntere wijze gewonnen kan worden. Dit is terug te zien bij onder andere onze houtversnipperaars: compacte, robuuste machines die zich op elk terrein thuis voelen. Ook voor het onderhoud aan uw bosbouwmachines kunt u bij Hencon Forestry terecht. Wij adviseren u graag en kijken altijd naar uw specifieke werksituatie.

 

Axsel

Professionele bos- en landschapsapparatuur

 

Hencon Forestry heeft onder de naam Axsel een reeks machines ontwikkeld voor het verzamelen, versnipperen en frezen van boom en restmaterialen. Door de lange ervaring met bosbouwmachines weet Hencon Forestry waar het op aankomt: kwaliteit en capaciteit tegen de laagste onderhouds- en verwerkingskosten.


Dit is terug te zien bij onder andere de houtversnipperaars: compacte, robuuste machines die zich op elk terrein thuis voelen. Door de hoogtoeren hakkertrommel kan de Axsel hakken en uitwerpen in één vloeiende beweging zonder tussenkomst van extra vijzels en werprad. Heeft u nog vragen over de producten van Axsel? Wij informeren u graag.

 

 

 

 

 Naar de website van:

Axsel