Vakkundig onderhoud

Alles onder één dak

Internationale werkervaring

Levering John Deere machines.

 

 

Bosbouwbedrijf Bruinenberg schafte een gebruikte 1510E aan voor onder de EC6060 chipper.
Volgens machinist Jurjan is het comfort een stuk verbeterd tov de 1410D met vaste cabine.
Deze John Deere Forwarder is door Hencon Forestry flink onder handen genomen, zo hebben we het achterste chassis verlengd zodat de chipper met chipbox er op past.

 

Boomkwekerij Zweverink schafte een nieuwe H415 aan voor John Deere 1470E. Zo kan deze mooie combinatie er weer een flink antal jaren tegenaan. Machinist René kreeg direct het goede hout voor deze nieuwe kop. Met de colourmark optie maakte hij het ook gelijk een stuk gemakkelijker voor de uitrijder die achter hem aan rijdt. Tevreden gezichten alom dus.

 

Jan Schipper heeft, naast de John Deere 1070D +H413 en 1270EIT4 + H480C, nu ook een 1170EIT4 + H414 aangeschaft. Met deze laatste aankoop heeft Jan zijn fraaie machine park van klein naar groot compleet gemaakt.

 

Bij Bosexploitatie Vroom heeft men de 1270D vervangen voor een gebruikte 1170E met vernieuwde H414.
Naast de al aanwezige 1470G en de 1270Eit4 is dit een mooie aanvulling op het harvester machinepark van Vroom. Machinist (en broer) Tymen Vroom is verrast door de mogelijkheden van de kleinste harvester.

Ook zit op deze machine Timbermanager waardoor o.a. elke stam vast wordt gelegd op een digitale kaart. Deze kaart kan daarna door de uitrijder ingeladen waardoor er zeer efficiënt uit gereden kan worden.

Bosexploitatie Vroom gaat zijn gehele machine park voorzien van Timbermanager en is daarmee helemaal klaar voor de toekomst.

 

Tuur Goossens schafte een gebruikte 1270Eit4 met nieuwe H480C aan. Deze machine is, net als de rest van de gehele machine vloot van Goossens, voorzien van Timbermanager. Naast de machine heeft machinist Han Wolters ook een mooie nieuwe brandstof tank ontvangen.

 

Ga terug