Vakkundig onderhoud

Alles onder één dak

Internationale werkervaring

Hencon Forestry start nieuwe vestiging in Duitsland

 

 

Met de oprichting van een nieuwe dochteronderneming in Duitsland gaan we onze succesvolle samenwerking met John Deere bosbouwmachines verder uitbouwen.

 

In Duitsland zijn wij sinds 2019 officieel dealer van John Deere bosbouwmachines. Het verzorgingsgebied omvat Noordrijn-Westfalen, Rijnland-Palts en Saarland. Met de nieuwe vestiging zijn we nog dichterbij onze Duitse klanten, die we straks nog beter en efficiënter kunnen bedienen. Ook met het oog op de groei van onze klantenkring in Duitsland is deze ontwikkeling een logische stap en versterken we ons marktaandeel.

 

Volwaardige vestiging

Het nieuw te bouwen pand wordt compleet ingericht met een ruime werkplaats voor servicemonteurs, onderdelenmagazijnen en ruimte voor de backoffice. De totale oppervlakte is dan ook niet gering en bedraagt zo’n 2.600 m².

 

Opening februari 2023

De nieuwe vestiging is straks te vinden in Brandscheid, bij Montabaur. Deze locatie ligt centraal in het Westerwald tussen de snelwegen A45 en A3. De opening is gepland op 1 februari 2023.

 

Ook nieuwe banen

Omdat we een nieuwe vestiging openen en onze mogelijkheden uitbreiden hebben we natuurlijk ook nieuwe mensen met bosbouwaffiniteit nodig.  We zoeken onder meer servicemonteurs en een werkplaatschef om te helpen onze activiteiten in Duitsland met succes verder uit te rollen.

 

Deze vestiging zal geleidt gaan worden door onze Duitse collega Christian Klüppel

 

Kijk hier voor onze vacatures in Duitsland

 

Onze hoofdvestiging is te vinden in Ulft, Nederland, waar we al tientallen jaren ervaring hebben met John Deere bosbouwmachines.

 

Hencon Forestry GmbH

Am Sägewerk 8

56459 Brandscheid - Westerwald

Ga terug