Vakkundig onderhoud

Alles onder één dak

Internationale werkervaring

Official Dealer

Bezoek de website >

Manufacturer of

Bezoek de website >

 

 

 

Onderhoud door Hencon Forestry

 

Onderhoud in eigen beheer met een multifunctionele werkplaats. Geschoolde monteurs met specialiteiten op het gebied van hydrauliek, besturingssystemen, motoren en onderstellen.

  • Efficiënte service
  • Gecontroleerde machinekosten
  • Advies op maat
  • Onderdelen snel geleverd   

  • Hulp bij bestellen van onderdelen
  • Advies op maat
  • Taxatie van uw machine

 

 

      

 

 

 

 

 

 

Beste klanten en leveranciers,

 

Bij Hencon Forestry volgen we de situatie rond COVID-19 nauwgezet..

In lijn met onze inzet voor de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en voortgang van onze bedrijfsvoering  neemt Hencon Forestry  pro-actieve en duidelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verminderen. Daarom hebben we een aantal  maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de door u bestelde Hencon Forestry machines zullen worden geproduceerd en geleverd zoals afgesproken.

Voor wat betreft onze technische dienst, zijn wij op zoek naar mogelijkheden om de krachten te bundelen met bedrijven in die gebieden waar we niet in staat zijn om naar toe te reizen op dit moment. Dit met het oog om een tijdige ingebruikname van uw John Deere of AXSEL machine te realiseren. Wij houden u op de hoogte op dit punt. In de tussentijd betreuren wij om u te informeren dat, vooralsnog, om gezondheidsredenen alleen mogelijk om Hencon Forestry te bezoeken  na het maken van een telefonische afspraak en het bezoeken tot een absoluut noodzakelijk minimum te reduceren . Dit om eventuele verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Dit geldt ook voor het ophalen van onderdelen bij Hencon Forestry. Ook is het momenteel niet mogelijk dat u als klant bij Hencon Forestry aan uw machine kunt werken. 

 

Wij willen een open en transparante aanpak van dit probleem en wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking. Wij zullen u op de hoogte houden van de Hencon Forestry acties ten aanzien van het COVID-19 virus als de situatie zich verder ontwikkelt. U kunt ten alle tijde contact met ons opnemen als u verdere vragen heeft.

 

Het Hencon Forestry team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leveranciers

Gebruikte machines van topkwaliteit

Naast nieuwe machines kunt u ook bij ons ook terecht voor gebruikte machines. Onderstaand vindt u een actueel overzicht van de aangeboden gebruikte machines. De machines zijn in eigen beheer en professioneel geïnspecteerd. U ontvangt daarvan een inspectierapport. De gebruikte machines kunnen ook gerenoveerd worden, waarbij wij volledig rekening kunnen houden met uw wensen.

Bekijk hier ons hele assortiment

Bekijk hier onze top occasions

Bekijk hier onze top occasions

Laatste nieuws

Update nieuwe vestiging Duitsland en vacatures

Momenteel zijn we bezig met de bouw van onze nieuwe vestiging in Brandscheid-Westerwald.

Lees meer

Nieuwsoverzicht

Over Hencon Forestry

Over Hencon Forestry B.V.