Vakkundig onderhoud

Alles onder één dak

Internationale werkervaring

Official Dealer

Bezoek de website >

Manufacturer of

Bezoek de website >

Hencon Forestry groeit verder !

 

Hencon Forestry, producent van AXSEL chippers en importeur van JOHN DEERE bosbouw machines, heeft geïnvesteerd in een verdere uitbreiding van haar team om nog beter en sneller haar klanten van de juiste service en advies te kunnen voorzien.

Dirk-Jan Winkelhorst, managing director Hencon Forestry:  “ Hencon Forestry is vooral een partner voor haar klanten. Wij zijn er niet alleen voor onze klanten om machines te kopen en te verkopen. Een goede en de juiste machine kopen en verkopen voor de specifieke toepassing van onze klant is natuurlijk belangrijk, maar een goede service is essentieel, want stilstaan en niet verder kunnen kost altijd geld.  Daarnaast weten ook steeds meer Duitse klanten ons te vinden en is ons bedrijf beduidend gegroeid in omvang.  Deze uitbreiding was daarom echt noodzakelijk.”

In de werkplaats heeft Hencon Forestry er sinds kort maar liefst 5 nieuwe specialisten erbij, waarmee het totaal aan service monteurs uitkomt op 10.  Daarnaast hebben wij een extra Parts Manager en een Technical Support medewerker aangenomen.

Op deze manier kunnen we al onze internationale klanten voor AXSEL chippers en onze Klanten in Nederland en een deel van Duitsland betreffende JOHN DEERE Forestry van de service blijven voorzien waar Hencon Forestry om bekend staat.

 

Intensievere samenwerking met RH techniek

Een andere erg positieve ontwikkeling is de intensievere samenwerking met RH techniek, voorheen bekend als Van de Gevel, uit Maarheeze. Eigenaren Ronnie Schepens en Hugo Akkermans hebben met een nieuwe naam en een nieuw pand, op een nieuwe locatie, een uiterst modern bedrijf neergezet. Sinds 3 jaar is RH techniek onder de vlag van Hencon Forestry sub-dealer van John Deere bosbouw machines. Voor deze periode voerden zij al jaren onofficieel onderhoud uit aan John Deere bosbouwmachines en zodoende was er ook al de nodige kennis in huis.

 

Het verschil met nu is dat RH Techniek rechtstreeks toegang heeft tot de systemen van John Deere en zodoende haar klanten nog sneller van dienst kan zijn. De medewerkers van RH techniek worden door Hencon Forestry en John Deere nu ook geschoold voor de specifieke John Deere zaken, zodat men in Zuid Nederland de meest optimale service kan verlenen. Door hun locatie in Maarheeze kan RH techniek snel de zuidelijke klanten in Nederland, maar ook Vlaams België en zelfs, indien gewenst, een deel van Duitsland ( Aachen, Eifel, Mosel gebied) op alle manieren ondersteunen.

RH Techniek houdt zich bezig met de service aan John Deere bosbouwmachines. De verkoop van John Deere bosbouw machines blijft, zoals deze voorheen ook was, bij Hencon Forestry.

 

Eerste aflevering John Deere 1110G

Afgelopen maandag had RH techniek de eer om de eerste nieuwe John Deere 1110G af te leveren aan Meulendijks Rondhout BV vanuit hun nieuwe locatie. Een machine die geheel op wens van de klant door RH Techniek aflevering klaar is gemaakt. Een mooie start van een intensievere samenwerking.

 

 

  

 

  

 

Beste klanten en leveranciers,

 

Bij Hencon Forestry volgen we de situatie rond COVID-19 nauwgezet..

In lijn met onze inzet voor de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en voortgang van onze bedrijfsvoering  neemt Hencon Forestry  pro-actieve en duidelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verminderen. Daarom hebben we een aantal  maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de door u bestelde Hencon Forestry machines zullen worden geproduceerd en geleverd zoals afgesproken.

Voor wat betreft onze technische dienst, zijn wij op zoek naar mogelijkheden om de krachten te bundelen met bedrijven in die gebieden waar we niet in staat zijn om naar toe te reizen op dit moment. Dit met het oog om een tijdige ingebruikname van uw John Deere of AXSEL machine te realiseren. Wij houden u op de hoogte op dit punt. In de tussentijd betreuren wij om u te informeren dat, vooralsnog, om gezondheidsredenen alleen mogelijk om Hencon Forestry te bezoeken  na het maken van een telefonische afspraak en het bezoeken tot een absoluut noodzakelijk minimum te reduceren . Dit om eventuele verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Dit geldt ook voor het ophalen van onderdelen bij Hencon Forestry. Ook is het momenteel niet mogelijk dat u als klant bij Hencon Forestry aan uw machine kunt werken. 

 

Wij willen een open en transparante aanpak van dit probleem en wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking. Wij zullen u op de hoogte houden van de Hencon Forestry acties ten aanzien van het COVID-19 virus als de situatie zich verder ontwikkelt. U kunt ten alle tijde contact met ons opnemen als u verdere vragen heeft.

 

Het Hencon Forestry team

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

Onderhoud door Hencon Forestry

 

Onderhoud in eigen beheer met een multifunctionele werkplaats. Geschoolde monteurs met specialiteiten op het gebied van hydrauliek, besturingssystemen, motoren en onderstellen.

 

  • Efficiënte service
  • Gecontroleerde machinekosten
  • Advies op maat
  • Onderdelen snel geleverd

 

  • Hulp bij bestellen van onderdelen
  • Advies op maat
  • Taxatie van uw machine

 

      

 

 

Leveranciers

Gebruikte machines van topkwaliteit

Naast nieuwe machines kunt u ook bij ons ook terecht voor gebruikte machines. Onderstaand vindt u een actueel overzicht van de aangeboden gebruikte machines. De machines zijn in eigen beheer en professioneel geïnspecteerd. U ontvangt daarvan een inspectierapport. De gebruikte machines kunnen ook gerenoveerd worden, waarbij wij volledig rekening kunnen houden met uw wensen.

Bekijk hier ons hele assortiment

Bekijk hier onze top occasions

Bekijk hier onze top occasions

Laatste nieuws

HENCON FORESTRY GROEIT VERDER !

Hencon Forestry, producent van AXSEL chippers en importeur van JOHN DEERE bosbouw machines, heeft geïnvesteerd in een verdere uitbreiding van haar team om nog beter en sneller haar klanten van de juiste service en advies te kunnen voorzien.

Lees meer

Nieuwsoverzicht

Over Hencon Forestry

Over Hencon Forestry B.V.